PASTANINI

Recentreview


4 stars out of 325 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Pastanini. Want to know more? Find out more.

23 Feb 2024 at 6:13 Warm en lekker!
22 Feb 2024 at 23:26 Heerlijk zoals altijd.
22 Feb 2024 at 22:54 Meer dan 2 uur gewacht, en daarna opeens 'je bestelling is geannuleerd door het restaurant'. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
17 Feb 2024 at 21:35 Super! Pizza & Pasta delicious and fast delivery.
15 Feb 2024 at 17:02 Ik heb 1 uur en 35 minuten gewacht op een pizza die bijna koud was. Erg slecht en duur voor een koude pizza
14 Feb 2024 at 21:43 Toen ik de mail kreeg om te beoordelen was de pizza (na 2 uur) nog niet bezorgd.
9 Feb 2024 at 21:19 Zeer lekkere pizza’s! Ik heb weer genoten!
8 Feb 2024 at 12:51 Geweldige service van de bezorger lift was uitgevallen, en 8 hoog de trap opgelopen top!
6 Feb 2024 at 9:33 Ik had de pizza voor een bepaalde tijd besteld, hij kwam echter een half uur te vroeg, waardoor hij helemaal koud was. Dat is niet bepaald een lekkere pizza dan!@
2 Feb 2024 at 21:54 Pizza was lauw toen deze arriveerde, dat maakt een pizza met 4 soorten kaas (en salami) niet lekkerder erop. Pizza werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Dus het lag aan de planning van de keuken.
2 Feb 2024 at 19:58 The Pizza base was very dry and not enjoyable today.
1 Feb 2024 at 17:15 I ordered a pizza and some antipasti, the antipasti arrived, the pizza didn’t. Great food, but order missing the most important part.